Souhlas s používáním cookies

Cookies používáme k provozu našich webových stránek, k jejich optimalizaci a zobrazování reklam v souladu s Vašimi zájmy. Pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním.

ROZUMÍM

Foxprofi

Rozhýbeme Vaše podnikání střípek po střípku

Foxprofi

Rozhýbeme Vaše podnikání střípek po střípku

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje jsou na tomto webu zpracovávány v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a Rady 95/46/ES o ochraně jednotlivců v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále též tedy v souladu s Úmluvou o ochraně osob se zřetelem na automatizované zpracování osobních dat č. 108, vyhlášená pod č. 115/2001 Sb. m. s., a v souladu s relevantními vnitrostátními právními předpisy, kterým je zejména zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Veškeré osobní údaje, které od vás získáme přes naši webovou stránku, budeme zpracovávat pouze k účelům vyřízení vašeho požadavku. Tyto informace se nepředávají třetí osobě.

Zákazník má právo na informace, jaké jsou o něm ukládány, pokud zašle žádost na info@foxprofi.cz a tyto informace mu budou bez zbytečného odkladu a v přiměřené době dodány. Dále má zákazník právo na opravu osobních údajů a právo být zapomenut (vymazání osobních údajů) a to za určitých okolností, které jsou stanoveny příslušnými právními předpisy.

Abychom zajistili bezpečnost Vašich osobních údajů, používáme celou řadu technických a organizačních opatření, včetně šifrovacích a autentifikačních nástrojů.

Kontaktujte nás

Telefon:
+420 603 384 314

Najdete nás na sociálních sítích

Ostatní informace

Ochrana osobních údajů

Kontaktní a fakturační adresa

Foxprofi
Ing. Martin Liška
Losiná 199
332 04 Losiná

IČ: 73694177
Plátce DPH

Podnikatel zapsán v Živnostenském rejstříku.

 

Bankovní spojení

Česká spořitelna, a. s.
ČÚ: 734807399 / 0800

IBAN: CZ34 0800 0000 0007 3480 7399
BIC: GIBACZPX

Copyright © 2005 - 2021 Foxprofi. Všechna práva vyhrazena.